Kevään 2018 aikataulu

Kevään tuntimme ovat päättyneet. Tutustu Kesäjoogaamme. 

Kurssimaksut, viiden kerran kortit ja jäsenmaksut maksetaan Turun Joogayhdistyksen tilille
FI38 2057 1800 0321 00, käyttäen alla olevia viitenumeroita. Kertamaksut käteisellä suoraan ohjaajalle.

Joogatuntimme pidetään pääosin Shaolin-salissa, Linnankatu 61. Katso alta lisätiedot saleista.
Ohjaajien yhteystiedot.

Tuntikuvaukset
Maksuohjeet
Viiden kerran kortti -info
Ilmoittautuminen

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi kurssikalenterin.

Shaolin-sali

Pääosa tunneistamme pidetään Shaolin-salissa, Förin ja Taideakatemian naapurissa, jokirannan tuntumassa, osoitteessa Linnankatu 61, jossa toimii itämaisten taistelulajien ja hyvinvoinnin perinteinen budokoulu Shaolin dojo. Tuntimme pidetään 4. kerroksen kauniissa ja valoisissa tiloissa.

       

Huomioithan, että 4. kerrokseen pääsee vain hissillä; portaat vievät 3. kerrokseen. Ylhäältä löytyvät joogasali Aurajoelle ja Kakolan puistoon antavine ikkunoineen, naisten ja miesten pukuhuoneet ja suihkut sekä erikseen tilattavissa oleva n. 10 hengen sauna. Joogaajien käytettävissä on bolstereita ja joogatiiliä. Oma joogamatto tai muu sopiva alusta tulee olla harjoituksissa mukana.

Pyydämme joogaajia jättämään ulkokengät yläkerran eteisaulan kenkätelineisiin, jotta pukuhuoneiden lattiat pysyisivät puhtaina.

Studio Fon

Tiistain keskipäivän tuntimme pidetään Studio FONissa, osoitteessa Nahkurinkatu 8.

Yoga Nordic

Torstain äiti-vauvajooga ja äitiysjooga pidetään Yoga Nordicilla, Kauppakeskus Hansan 4. kerroksessa. Sisäänkäynti joko Kristiinankatu 9 tai Eerikinkatu 17 ovesta, josta pääsee hissillä tai maisemaportaita pitkin 4:teen kerrokseen.