Syksyn 2018 aikataulu

Kaikilla syksyn kursseillamme on yhä tilaa. Vielä ehdit hyvin mukaan joko koko kurssimaksulla tai ostamalla kätevän viiden kerran kortin.

Ilmoittaudu
Uudet maksuohjeet
Viiden kerran kortti -pikaohje

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi kurssikalenterin. Huomaathan, että tähdellä merkityt kurssit sopivat hyvin myös vasta-alkajille.
Kalenterin alta löytyy lisätietoja Shaolin-salista ja Studio Fonista sekä ohjaajien yhteystiedot ja tuntikuvaukset.

Ohjaajien yhteystiedot
Tuntikuvaukset

Shaolin-sali

Pääosa tunneistamme pidetään Shaolin-salissa, Förin ja Taideakatemian naapurissa, jokirannan tuntumassa, osoitteessa Linnankatu 61, jossa toimii itämaisten taistelulajien ja hyvinvoinnin perinteinen budokoulu Shaolin dojo. Tuntimme pidetään 4. kerroksen kauniissa ja valoisissa tiloissa.

       

Huomioithan, että 4. kerrokseen pääsee vain hissillä; portaat vievät 3. kerrokseen. Ylhäältä löytyvät joogasali Aurajoelle ja Kakolan puistoon antavine ikkunoineen, naisten ja miesten pukuhuoneet ja suihkut sekä erikseen tilattavissa oleva n. 10 hengen sauna. Joogaajien käytettävissä on bolstereita ja joogatiiliä. Oma joogamatto tai muu sopiva alusta tulee olla harjoituksissa mukana.

Pyydämme joogaajia jättämään ulkokengät yläkerran eteisaulan kenkätelineisiin, jotta pukuhuoneiden lattiat pysyisivät puhtaina.

Studio Fon

Tiistain keskipäivän tuntimme pidetään Studio FONissa, osoitteessa Nahkurinkatu 8.