Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu joogakursseillemme ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Samassa paikassa hoituu myös kurssin maksaminen. 

Mikäli kurssi ehtii täyttyä, voit ilmoittautua varasijalle.
Kurssit toteutuvat vain, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi.

Ilmoittaudu tästä

Maksaminen

Oheisen ilmoittautumislinkin kautta maksetaaan kurssimaksut, jäsenmaksut sekä viiden kerran kortit.

Viiden kerran kortti

Voit joogata viiden kerran kortilla kaikilla kursseillamme, mikäli tunnilla on tilaa. Huomaathan, että kurssimaksun maksaneet ovat etusijalla.

Osta 5 kerran kortti ilmoittautumislinkin kautta. Saat maksusta vahvistuksen sähköpostiisi. Kortin saat ohjaajalta maksutositetta vastaan. Tositteeksi käy esim. maksuvahvistus, jonka saat sähköpostiisi. Tositteen voi näyttää ohjaajalle mobiililaitteesta.

Jatkossa viiden kerran kortit ovat voimassa 2 vuotta siihen merkitystä päivämäärästä. Ohjaaja merkitsee päivämäärän korttiin, kun osallistut seuraavan/ensimmäisen kerran harjoitukseen ko. kortilla.

Kertamaksu

Perjantairyhmään voit osallistua myös kertamaksulla. Kertamaksu on kaikille 10 € ja se maksetaan käteisellä ohjaajalle, mielellään tasarahalla. 

Ilmoittautumisohjeet

  1. Klikkaamalla yllä olevaa ”ILMOITTAUDU TÄSTÄ” -painiketta pääset ilmoittautumis- ja maksujärjestelmään.
  2. Järjestelmäsivun oikean reunan sivunavigoinnista löydät Kurssit, Jäsenmaksun sekä Viiden kerran kortin. Voit myös etsiä kursseja ”Hae”-toimintolla tai kalenterikuvakkeella.
  3. Kalenterikuvakkeen oikeata puolta klikkaamalla pääset kurssiluetteloon. Tutustu kurssien tietoihin klikkaamalla kurssin nimeä. Takaisin kurssiluetteloon pääset kalenterikuvakkeen oikeasta reunasta.
  4. a) Jos valitset jäsenmaksun, seuraa ko. sivulla olevia tarkempia ohjeita, ja etene sitten maksutapahtumaan.
    b) Jos valitset joogakurssin tai viiden kerran kortin, täytä kyseinen lomake, paina ”Ilmoittaudu”-painiketta ja etene maksutapahtumaan.
  5. Huomaathan, että järjestelmässä ei ole ”ostoskoria”, jonne voisi ”niputtaa ostokset”. Jos haluat esim. osallistua useammalle kurssille, täytä ensin yhden kurssin ilmoittumislomake ja etene maksutapahtumaan. Tämän jälkeen voit täyttää toisen kurssin lomakkeen ja siirtyä jälleen maksamaan. Toimi samoin jäsenmaksun ja viiden kerran kortin kanssa.
  6. Maksun jälkeen palvelu siirtyy takaisin ilmoittautumisjärjestelmään, jossa saat vahvistuksen maksusta. Maksu- ja ilmoittautumisvahvistus tulevat myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Peruutusehdot

Jos haluat perua ilmoittautumisen, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@turunjooga.fi. Harjoituksista poisjääminen tai ainoastaan opettajalle tehty ilmoitus eivät riitä peruutukseksi. Huomaathan, että kurssimaksun palautuminen tilillesi voi kestää parikin viikkoa.

Kun kurssin alkuun on aikaa 7 vrk tai enemmän, kurssin peruuttamisesta peritään 10 euron käsittelymaksu. Vaihtoehtoisesti maksun voi käyttää vuoden sisällä toiseen kurssiin. Tällöin asiasta pitää sopia yhdistyksen kanssa erikseen.

Kun kurssin alkuun on vähemmän kuin 7 vrk tai osallistumista ei peruuteta lainkaan, kurssimaksu peritään täysimääräisenä. Poikkeustapauksissa (esim. sairastumisen tai muun painavan syyn vuoksi) kurssimaksun palautuksesta voi neuvotella yhdistyksen edustajan kanssa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.