Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittaudu joogakursseillemme ja maksa kurssimaksusi kätevästi yhdessä ja samassa paikassa.
Voit myös valita viiden kerran kortin tai jäsenmaksun maksamisen. Kätevää ja helppoa!

Ilmoittaudu tästä

Lukemalla ensin ohjeet ilmoittautuminen sujuu sutjakasti. Huomaa tutustua myös peruutusehtoihimme alla.

 1. Klikkaamalla alla olevaa painiketta pääset ilmoittautumis- ja maksujärjestelmään.
 2. Järjestelmäsivun oikean reunan sivunavigoinnista löydät Kurssit, Jäsenmaksun sekä Viiden kerran kortin. Voit myös etsiä ja selata kursseja ”Hae”-toimintolla tai sivun yläreunasta löytyvällä kalenterikuvakkeella.
 3. Kalenterikuvakkeen oikeata puolta klikkaamalla pääset kurssiluetteloon. Voit tutustua kurssien tietoihin klikkaamalla kurssin nimeä. Takaisin kurssiluetteloon pääset kalenterikuvakkeen oikeasta reunasta.
 4. a) Jos valitset jäsenmaksun, seuraa ko. sivulla olevia tarkempia ohjeita, ja etene sitten maksutapahtumaan.
  b) Jos valitset joogakurssin tai viiden kerran kortin, täytä kyseinen lomake, paina ”Ilmoittaudu”-painiketta ja etene maksutapahtumaan.
 5. Huomaathan, että järjestelmässä ei ole ”ostoskoria”, jonne voisi ”niputtaa ostokset”. Jos haluat esim. osallistua useammalle kurssille, täytä ensin yhden kurssin ilmoittumislomake ja etene maksutapahtumaan. Tämän jälkeen voit täyttää toisen kurssin lomakkeen ja siirtyä jälleen maksamaan. Toimi samoin jäsenmaksun ja viiden kerran kortin kanssa.
 6. Maksun jälkeen palvelu siirtyy takaisin ilmoittautumisjärjestelmään, jossa saat vahvistuksen maksusta. Maksu- ja ilmoittautumisvahvistus tulevat myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 
 7. Mikäli kurssi ehtii täyttyä, voit ilmoittautua varasijalle.
 8. Kurssit toteutuvat vain, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi.
 9. Lisäinfoa ilmoittautumiseen ja maksamiseen niin jäsenille kuin ei-jäsenille.

Hyviä ilmoittautumishetkiä! Jos jokin jäi askarruttamaan, ota yhteyttä info@turunjooga.fi
Joogassa tavataan!

Ilmoittaudu tästä

Peruutusehdot

Jos haluat perua ilmoittautumisen, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@turunjooga.fi. Harjoituksista poisjääminen tai ainoastaan opettajalle tehty ilmoitus eivät riitä peruutukseksi. Huomaathan, että kurssimaksun palautuminen tilillesi voi kestää parikin viikkoa.

Kun kurssin alkuun on aikaa 7 vrk tai enemmän, kurssin peruuttamisesta peritään 10 euron käsittelymaksu. Vaihtoehtoisesti maksun voi käyttää vuoden sisällä toiseen kurssiin. Tällöin asiasta pitää sopia yhdistyksen kanssa erikseen.

Kun kurssin alkuun on vähemmän kuin 7 vrk tai osallistumista ei peruuteta lainkaan, kurssimaksu peritään täysimääräisenä. Poikkeustapauksissa (esim. sairastumisen tai muun painavan syyn vuoksi) kurssimaksun palautuksesta voi neuvotella yhdistyksen edustajan kanssa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kurssiaikataulu
Tuntikuvaukset

Maksuohjeet