Ilmoittautuminen joogakursseillemme

Kevään 2019 aikataulu julkaistaan ja kurssi-ilmoittautuminen avataan joulukuun alkupuolella.

Haluamme palvella jäseniämme ja joogatunneillamme kävijöitä entistä paremmin siirtymällä nykyaikaiseen ilmoittautumis- ja maksujärjestelmään.

Voit nyt ilmoittautua joogakursseillemme ja maksaa kurssimaksusi kätevästi yhdessä ja samassa paikassa. Ilmoittautumislinkistä voit myös valita viiden kerran kortin tai jäsenmaksun maksamisen. Kätevää ja helppoa!

Lukaisemalla ohjeet, ilmoittautuminen sujuu sutjakasti:

 1. Klikkaamalla alla olevaa painiketta pääset ilmoittautumis- ja maksujärjestelmään.
 2. Järjestelmäsivun oikean reunan sivunavigoinnista löydät Kurssit, Jäsenmaksun sekä Viiden kerran kortin. Voit myös etsiä ja selata kursseja ”Hae”-toimintolla tai sivun yläreunasta löytyvällä kalenterikuvakkeella.
 3. Kalenterikuvakkeen oikeata puolta klikkaamalla pääset kurssiluetteloon. Voit tutustua kurssien tietoihin klikkaamalla kurssin nimeä. Takaisin kurssiluetteloon pääset kalenterikuvakkeen oikeasta reunasta.
 4. a) Jos valitset jäsenmaksun, seuraa ko. sivulla olevia tarkempia ohjeita, ja etene sitten maksutapahtumaan.
  b) Jos valitset joogakurssin tai viiden kerran kortin, täytä kyseinen lomake, paina ”Ilmoittaudu”-painiketta ja etene maksutapahtumaan.
 5. Huomaathan, että järjestelmässä ei ole ”ostoskoria”, jonne voisi ”niputtaa ostokset”. Jos haluat esim. osallistua useammalle kurssille, täytä ensin yhden kurssin ilmoittumislomake ja etene maksutapahtumaan. Tämän jälkeen voit täyttää toisen kurssin lomakkeen ja siirtyä jälleen maksamaan. Toimi samoin jäsenmaksun ja viiden kerran kortin kanssa.
 6. Maksun jälkeen palvelu siirtyy takaisin ilmoittautumisjärjestelmään, jossa saat vahvistuksen maksusta. Maksu- ja ilmoittautumisvahvistus tulevat myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 
 7. Mikäli kurssi ehtii täyttyä, voit ilmoittautua varasijalle.
 8. Kurssit toteutuvat vain, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi.
 9. Lisäinfoa ilmoittautumiseen ja maksamiseen niin jäsenille kuin ei-jäsenille

Hyviä ilmoittautumishetkiä! Jos jokin jäi askarruttamaan, ota yhteyttä info@turunjooga.fi
Joogassa tavataan!

Ilmoittaudu tästä

 

 

Syksyn 2018 aikataulu
Tuntikuvaukset

Uudet maksuohjeet