Hathajooga

Opetamme pääasiassa hathajoogaa. Opetuksessamme mukailemme Suomen Joogaliittoa, joka opettaa SJL-joogaa monipuolisena itsehoito- ja itsekasvatusmenetelmä.

SJL-joogan perustana ovat keskittyneesti suoritettavat harjoitukset, tietoinen rentoutuminen, luonnollinen hengitys ja sisäisen hiljaisuuden kokeminen. Hathajoogan tavoitteena on edistää joogan harjoittajien kokonaisterveyttä sekä henkistä kasvua.

SJL-jooga ei ole sidoksissa mihinkään yksittäiseen joogan suuntaan tai traditioon. Opetuksessa yhdistyvät laaja-alaisesti hathajooga ja rajajooga ja siinä huomioidaan erityisesti länsimaisen ihmisen tarpeet. Joogaperinteen mukaisesti jokainen selvittää itselleen elämänkatsomukselliset kysymykset oman uskontonsa ja kulttuurinsa pohjalta.

Mitä eri tunneilla tehdään?

Tuntikuvauksista selviää tarkemmin mitä eri kursseihimme sisältyy pääpiirteittäin. Parhaiten saat tuntumaa kun tulet itse kokeilemaan ja kokemaan mitä kaikkea jooga voi omalla kohdallasi olla.

Tunneillemme ovat kaikki, niin aloittelijat kuin konkarit, notkeat, jäykät, miehet, naiset, ikään ja kokoon katsomatta, lämpimästi tervetulleita harjoittamaan lempeää, mutta tehokasta hathajoogaa ja samalla vaalimaan omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiaan joogan avulla.