Turun Joogayhdistys järjestää syysretken Suomen Joogaopistolle Saarijärvelle pe 25.10 – su 27.10.2019. Luvassa on joogaharjoituksia, äänimaljarentoutusta, jooganidraa, stressinhallintaa ja keskusteluja. Tarjolla on myös tuolijoogaa, tanssillista joogaa sekä hellittämistä luovan kirjoittamisen avulla. Matkustamme mukavasti tilausajobussilla aivan perille asti, joten pääsemme virittäytymään tunnelmaan jo matkan aikana. 

Joogaopisto sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla järven rannalla. Viikonlopun aikana on myös mahdollisuus ulkoilla luonnon keskellä tai uida järvessä. Maukas kasvisruoka kuuluu majoitushintaan.

Yhteiskuljetuksen aikataulu:

Lähtö Turusta Joogaopistolle perjantaina 25.10. klo 10.30 Turun linja-autoasemalta /tilausajolaituri 10. Joogaviikonloppu alkaa päivällisellä opistolla klo 18.00. Lähtö opistolta sunnuntaina 27.10. n. klo 13.00 ja saapumisaika Turkuun noin klo 19.

Kurssin hinta sisältää ohjelman ja matkan Turusta Joogaopistolle: Turun Joogayhdistyksen jäsenet 40€, ei-jäsenet 60€. Lisäksi maksettavaksi tulee majoitus.

Majoittuminen:

Opistolla majoitutaan yhden ja kahden hengen huoneissa. (kts. hinnat alta). Huoneet jaetaan toiveiden mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan omat lakanat ja pyyheliina (mahdollisuus vuokrata nämä myös opistolta 10€ hintaan). Joogaliiton jäsenet (30 €/v) saavat 5 % alennuksen majoituksen hinnasta.

Joogaliiton jäseneksi voit liittyä osoitteessa http://www.joogaliitto.fi/liity-jaseneksi/

€/HLÖ / HUONETYYPPI

225 € / 2hh suihku ja wc huoneessa

225 € / 1hh suihku ja wc käytävällä

265 € / 1hh suihku ja wc huoneessa

200 € / 2hh suihku ja wc käytävällä

225 € / 1hh Bobila

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: turustajoogaopistolle@gmail.com

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä huonetoiveen lisäksi myös mahdolliset ruokarajoitteet.

Saat maksuohjeet vastauksena sähköpostiisi.