Muut tapahtumat ja koulutukset

Joogatapahtumat

Järjestämme joogatapahtumia, joissa käsitellään monipuolisesti joogaan liittyviä aiheita ja teemoja. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki joogasta kiinnostuneet. Tapahtumat/työpajat alkavat yleensä lyhyellä alustuksella aiheeseen, jonka jälkeen pidetään joogaharjoitus.

Joogaretket

Turun Joogayhdistys järjestää jäsenilleen joogaretkiä Saarijärvelle, Suomen Joogaopistolle. Retket ovat yleensä 2-3 vrk pituisia ja niiden teemat ja ohjaajat vaihtelevat. Turusta pääsee Joogaopistolle helposti ja vaivattomasti yhteisbussikuljetuksella, jonka hinta joogaajaa kohti määräytyy voimassa olevien kuljetushintojen sekä osallistujamäärän perusteella. Yhteiselle joogaretkelle on mukava lähteä yksin, kaverin kanssa tai tutulla porukalla.

Joogaliiton kurssit

Turun Joogayhdistys on Suomen Joogaliiton jäsenyhdistys. Joogaliiton kotipaikka Suomen Joogaopisto sijaitsee Saarijärvellä Jyväskylän lähistöllä. Joogaopistolla järjestetään monipuolisia kursseja joogan harrastajille ympäri vuoden kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Joogaopistolla tapahtuu myös SJL-jooganopettajien 6-7 vuotta kestävä koulutus. Joogaopiston kurssikalenteriin pääset tutustumaan tästä.

Ohjaajakoulutus

Tarjoamme Turun alueen joogaohjaajille ja -opettajille käytännönläheistä täydennyskoulutusta. Koulutuspäiviä mielenkiintoisista aiheista järjestetään 2-4 kertaa vuodessa. Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat. Koulutuspäivä koostuu yleensä teoriaosuudesta, workshop-työskentelystä ja joogaharjoituksista.