Keitä olemme?

Turun Joogayhdistys ry. on toiminut vuodesta 1969, jo puoli vuosisataa.  Yhdistyksemme kuuluu Suomen Joogaliittoon, jonka tehtävänä on toimia joogan harrastajien yhdyssiteenä, tehdä joogaa tunnetuksi ja innostaa uusia harrastajia.

Turussa järjestämme monenlaisia joogakursseja, luentoja, joogatapahtumia ja -työpajoja, ja toteutamme yleensä vuosittain jäsenillemme suunnatun viikonloppukurssin Suomen Joogaopistolla, Saarijärvellä. Lisäksi yhdistys pitää yllä alueellista yhteistyötä muiden joogayhdistysten kanssa ja järjestää täydennyskoulutusta alueen jooganohjaajille ja -opettajille.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki joogasta kiinnostuneet tai joogaa harrastavat henkilöt. Jäsenmaksu on 15 €/kalenterivuosi.

Turun Joogayhdistys ry:n sääntömääräisiin kevät- ja syyskokouksiin ovat kaikki jäsenet lämpimästi tervetulleita. Tiedotamme tarkat kokousajat ja -paikat Turun Sanomien Menovinkit-palstalla, nettisivuillamme ja Facebookissa sekä lisäksi jäsenille sähköpostitse, mikäli jäsenrekisteriimme on ilmoitettu ajantasainen sähköpostiosoite.

Vuoden 2021 toimintaa

  • Joogakursseja sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille
  • Vuosikokous huhtikuussa
  • Osallistutaan erikseen sovittaessa yleisötapahtumiin ja tuodaan joogaa esille
  • Verkostoituminen muiden Turun alueella joogaa tarjoavien tahojen kanssa

Joogayhdistyksen 40-vuotishistoriikki on myynnissä hintaan 15 €. Tiedustelut: info@turunjooga.fi