Keitä olemme?

Turun Joogayhdistys ry. on toiminut vuodesta 1969, jo puoli vuosisataa.  Yhdistyksemme kuuluu Suomen Joogaliittoon, jonka tehtävänä on toimia joogan harrastajien yhdyssiteenä, tehdä joogaa tunnetuksi ja innostaa uusia harrastajia.

Turussa järjestämme monenlaisia joogakursseja, luentoja, joogatapahtumia ja -työpajoja, ja toteutamme yleensä noin joka toinen vuosi jäsenillemme suunnatun viikonloppukurssin Suomen Joogaopistolla Saarijärvellä. Lisäksi yhdistys pitää yllä alueellista yhteistyötä muiden joogayhdistysten kanssa ja järjestää täydennyskoulutusta alueen jooganohjaajille ja -opettajille.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki joogasta kiinnostuneet tai joogaa harrastavat henkilöt. Jäsenmaksu on 15 € /kalenterivuosi.

Turun Joogayhdistys ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen ovat kaikki jäsenet lämpimästi tervetulleita. Tiedotamme tarkan kokousajan ja -paikan nettisivuillamme ja Facebookissa sekä lisäksi jäsenille sähköpostitse, mikäli jäsenrekisteriimme on ilmoitettu ajantasainen sähköpostiosoite.

Vuoden 2023 toimintaa

  • Joogakursseja sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille
  • Vuosikokous maalis-huhtikuussa
  • Retki Suomen Joogaopistolle syksyllä 2023
  • Osallistutaan erikseen sovittaessa yleisötapahtumiin ja tuodaan joogaa esille
  • Verkostoituminen muiden Turun alueella joogaa tarjoavien tahojen kanssa
  • Yhteistyö Suomen Joogaliiton muiden jäsenyhdistysten kanssa

Joogayhdistyksen 40-vuotishistoriikki on myynnissä hintaan 15 €. Tiedustelut: info@turunjooga.fi